Presa
Presa Evenimente live Download
Cel mai recent Mega Jackpot a fost castigat in urma cu:
46 17 33 11
Newsletter

Viziteaza canalul

Megajackpot Romania

Suntem si pe Facebook

Presa

Premiul Megajackpot nr.58 si 59 !!!!!

2016-06-07

Au dat lovitura la Megajackpot în aceeași săptămână! Câștig de 125.000 euro
 
București, 03.06.2016
Doi bucureșteni au luat acasă 125.000 euro, după ce au dat lovitura la aparatele slot machines într-o singură săptămână. Megajackpot-ul, cel mai mare premiu la aparate din România, a fost câștigat deja de 6 ori în prima jumătate a anului.
 
Ultima săptămână a lunii mai a făcut fericiți doi jucători la aparate, în două agenții Stanleybet din București. "Joc de ani buni. Am văzut că s-au mai câștigat anterior premii Megajackpot, însă nu credeam că o să am și eu norocul ăsta. Soției nu i-a venit să creadă. Momentan nu știu ce voi face cu banii. Cu siguranță voi mai juca la Megajackpot, joc de plăcere. Un singur mesaj am pentru cei care joacă la aceste aparate: Speranța moare ultima!", a spus câștigătorul Megajackpot-ului cu numărul 58, după ce a luat acasă o valiză cu peste 75.000 euro. Premiul a fost câștigat cu o miză de doar 60 credite (3 lei), chiar de la prima mână după intrarea în speciala Megajackpot.
 
La doar o zi distanță după înmânarea acestui premiu, un alt bucureștean a dat lovitura la aparate în agenția Stanleybet din zona Pieței Chibrit. Megajackpot-ul cu numărul 59 a fost în valoare de aproape 50.000 euro.
 
Cei doi jucători, care au preferat să-și păstreze anonimatul, au fost premiați de ambasadorul Megajackpot, Ion Oncescu, multiplu campion mondial la skadenberg. Cel supranumit "Ironman" le-a oferit celor prezenți demonstrații de skandenberg, dar și surprize.
 
A fost pentru a doua oară în acest an, când două astfel de premii au fost câștigate în doar o săptămână.
 
Despre Megajackpot
Sistemul cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate în reţea, iar valorile premiilor se cumulează la toate aparatele, generând astfel câştiguri uriaşe. Cu o valoare de pornire de 200.000 lei, Megajackpot reprezintă cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din România, fiind disponibil doar în agenţiile Stanleybet. De când a fost lansat, Megajackpot a depăşit valoarea totală a premiilor de 4,4 milioane euro.
Despre Stanleybet
Prezent pe piața din România încă din 2004, Grupul britanic Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele peste 360 de agenții, din aproape 100 de localități, cât și online pe www.stanleybet.ro.
Obiectivul Stanleybet a fost și rămâne oferirea celor mai bune servicii de pariere. În cei 12 ani de prezență în România, Stanleybet și-a dovedit profesionalismul, a diversificat în mod continuu oferta de pariuri, a câștigat încrederea clienților și a contribuit activ la evoluția pieței de pariuri românești. Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 7 state europene: Marea Britanie, Italia, România, Belgia, Cipru, Croația și Danemarca.
 
Pentru informații suplimentare:
Cătălin Moise – Marketing Manager Stanleybet
Tel: +40749164669
Email: catalin.moise@stanleybet.ro
Website: www.stanleybet.ro / www.stanleysports.ro 

S-a castigat premiul MegaJackpot cu numarul 57!!

2016-06-06

Peste 120.000 euro, câștigați la Megajackpot în mai puțin de o săptămână
 
București, 26.04.2016
Aparatele slot machines i-au adus unui client Stanleybet din Deva premiul Megajackpot, la mai puțin de o săptămână după ce un bucureștean dăduse lovitura la un aparat similar. Peste 120.000 euro au luat acasă cei doi câștigători.
Cel de-al doilea Megajackpot, în valoare de 50.000 euro, câștigat la doar o săptămână distanță, îi va aduce jucătorului din Deva posibilitatea de a-și achiziționa locuința mult visată. "Joc la aparate constant, pentru că dacă nu perseverezi nu câștigi. Am jucat și la celălalt aparat, am câștigat și acolo un jackpot mai mic, însă parcă era ceva care mă împingea să joc și la aparatul Megajackpot. A fost de bun augur, mi-am jucat șansa și am reușit să dau lovitura la jackpotul cel mare”, a spus Ioan Faur, fericiul câștigător.
Norocosul spune că lucrează în industria farmaceutică, dar că îi place să se relaxeze fie la aparate, fie punând bilete la pariuri. „La pariuri joc mai mult la fotbal și la loto. Bayern Munchen e echipa favorită!”
Premiul i-a fost înmânat câștigătorului de către Ion „Ironman” Oncescu, ambasadorul Megajackpot în România. Multiplu campion mondial la skandenberg, neînvins în România de peste 20 de ani, Oncescu le-a oferit trecătorilor tricouri și sesiuni demonstrative de skandenberg. Până în prezent, în România au fost castigate 57 de premii Megajackpot.
 
Despre Megajackpot
Sistemul cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate în reţea, iar valorile premiilor se cumulează la toate aparatele, generând astfel câştiguri uriaşe. Cu o valoare de pornire de 200.000 lei, Megajackpot reprezintă cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din România, fiind disponibil doar în agenţiile Stanleybet. De când a fost lansat, Megajackpot a depăşit valoarea totală a premiilor de 4,2 milioane euro.
 
Despre Stanleybet
Prezent pe piața din România încă din 2004, Grupul britanic Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele peste 360 de agenții, din aproape 100 de localități, cât și online pe www.stanleybet.ro.
Obiectivul Stanleybet a fost și rămâne oferirea celor mai bune servicii de pariere. În cei 12 ani de prezență în România, Stanleybet și-a dovedit profesionalismul, a diversificat în mod continuu oferta de pariuri, a câștigat încrederea clienților și a contribuit activ la evoluția pieței de pariuri românești.
Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 7 state europene: Anglia, Italia, România, Belgia, Cipru, Croația și Danemarca.
 
Pentru informații suplimentare:
Cătălin Moise – Marketing Manager Stanleybet
Tel: +40749164669
Email: catalin.moise@stanleybet.ro
Website: www.stanleybet.ro / www.stanleysports.ro 

S-a castigat premiul MegaJackpot cu numarul 56!!!

2016-04-18

Aparatele Megajackpot i-au adus 70.000 euro unui bucureștean, cu doar 10 lei jucați
 
București, 12.04.2016
 
Un bucureștean a dat lovitura la aparatele slot machines, după ce a câștigat nu mai puțin de 70.000 euro într-o agenție Stanleybet din Capitală. Clientul a primit valiza plină cu bani, luni, în prezența lui Ion "Ironman" Oncescu, ambasadorul Megajackpot în România.
 
"Am venit cu niște prieteni să punem câteva bilete la loto, pe Polonia. De obicei eu pun la pariuri sportive, pe fotbal, dar la aparate mai rar. S-a nimerit acum să bag 10 lei și ăsta a fost norocul meu, am băgat și am câștigat. Eu am zis că dacă iau ăia 22 de lei de la speciale e ok, făceam în total 30 lei și mergeam să bem un suc... Pariez de mai multă vreme la Stanleybet în special pentru că plătesc întotdeauna câștigurile la timp", a spus Dinu Adrian când i-a fost înmânat premiul.
 
Bucureșteanul, care își câștigă traiul dintr-o firmă mică de aparate de aer condiționat, a stabilit deja ce va face cu banii. "În primul rând vreau să-i iau fetei mele de 9 ani un apartament, ca să-l aibă acolo, apoi vreau să-mi plătesc toate datoriile pentru că am adunat câteva, ca orice om de rând", a adăugat fericitul câștigător.
 
Este al 56-lea premiu Megajackpot acordat în cei aproape 6 ani de prezență în România.  Premiul este cu atât mai deosebit, cu cât a fost acordat imediat după ce clientul a intrat în speciala Megajackpot. A prins chiar de la prima mână Mystery Kong Bonus.
 
La înmânarea premiului a participat și multiplul campion mondial la skandenberg Ion "Ironman" Oncescu. Revenit recent în circuitul profesionist, el a câștigat din nou titlul național. În ciuda vremii, "antrenamentele" pe care Oncescu le-a susținut alături de cei prezenți au atras zeci de persoane. Iar ploaia le-a purtat noroc și altor trei pariori, care au câștigat câte un televizor LED la tombola specială.
 
Despre Megajackpot
Sistemul cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate în reţea, iar valoarea premiului se cumulează la toate aparatele conectate, generând astfel câştiguri uriaşe. Cu o valoare de pornire de 200.000 lei, Megajackpot reprezintă cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din România, fiind disponibil doar în agenţiile Stanleybet. De când a fost lansat, Megajackpot a depăşit valoarea totală a premiilor de 4,2 milioane euro.
 
Despre Stanleybet
Prezent pe piața din România încă din 2004, Grupul britanic Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele peste 360 de agenții, din aproape 100 de localități, cât și online pe www.stanleybet.ro.
Obiectivul Stanleybet a fost și rămâne oferirea celor mai bune servicii de pariere. În cei 12 ani de prezență în România, Stanleybet și-a dovedit profesionalismul, a diversificat în mod continuu oferta de pariuri, a câștigat încrederea clienților și a contribuit activ la evoluția pieței de pariuri românești. Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 7 state europene: Anglia, Italia, România, Belgia, Cipru, Croația și Danemarca.
 
Pentru informații suplimentare:
Cătălin Moise – Marketing Manager Stanleybet
Tel: +40749164669
Email: catalin.moise@stanleybet.ro
Website: www.stanleybet.ro / www.stanleysports.ro 

S-a castigat premiul MegaJackpot cu numarul 55!!!

2016-03-14

Campionul mondial "Ironman" a felicitat româncele de 8 Martie


București, 08.03.2016Ion Oncescu, multiplu campion mondial la skandenberg și ambasadorul Megajackpot în România, a întâmpinat femeile din sectorul 3 al Capitalei cu un mesaj de 8 Martie. Prezent la înmânarea premiului de 100.000 euro, câștigat de un bucureștean, cel supranumit "Ironman" a cucerit doamnele și domnișoarele, nu cu mușchi de oțel, ci cu flori și mărțișoare.
"Ironman" Oncescu a împărțit zambile și brățări cu mărțișorul „Megajackpot”, luni, pe străzile din apropierea agenției Stanleybet din Liviu Rebreanu, acolo unde s-a câștigat cel de-al 55-lea premiu Megajackpot din România. „La mulți ani și să aveți o primăvară norocoasă!”, este mesajul mesajul transmis de Oncescu tuturor româncelor.
Cvintuplu campion mondial, la ambele brațe, "Ironman" a avut surprize pentru femei și sesiuni gratuite de skandenberg pentru bărbați. Dacă zâmbetelor trecătoarelor nu le-a putut rezista, la skandenberg nu a reușit nimeni să-l răpună...cel puțin deocamdată, pentru că fanii vor mai avea ocazia să-l înfrunte.
Premiul Megajackpot, în valoare de 436.247,91 lei (aproximativ 100.000 euro, la cursul zilei), a fost acordat, luni, în agenția din str. Liviu Rebreanu, nr. 1. Câștigătorul, care a preferat să rămână sub protecția anonimatului, a dat lovitura la aparatele slot machines în seara zilei de 3 martie.
Despre Megajackpot
Sistemul cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate în reţea, iar valorile premiilor se cumulează la toate aparatele, generând astfel câştiguri uriaşe. Cu o valoare de pornire de 200.000 lei, Megajackpot reprezintă cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din România, fiind disponibil doar în agenţiile Stanleybet. De când a fost lansat, Megajackpot a depăşit valoarea totală a premiilor de 4,25 milioane euro.
Despre Stanleybet
Prezent pe piața din România încă din 2004, Grupul britanic Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele peste 360 de agenții, din aproape 100 de localități, cât și online pe www.stanleybet.ro.
Obiectivul Stanleybet a fost și rămâne oferirea celor mai bune servicii de pariere. În cei 12 ani de prezență în România, Stanleybet și-a dovedit profesionalismul, a diversificat în mod continuu oferta de pariuri, a câștigat încrederea clienților și a contribuit activ la evoluția pieței de pariuri românești. Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 8 state europene: Anglia, Italia, România, Germania, Belgia, Cipru, Croația și Danemarca.
 
Pentru informații suplimentare:
Cătălin Moise – Marketing Manager Stanleybet
Tel: +40749164669
Email: catalin.moise@stanleybet.ro
Website: www.stanleybet.ro / www.stanleysports.ro 

"Chef" la aparate, după ce a câștigat 70.000 euro în prima săptămână a anului

2016-01-18

"Chef" la aparate, după ce a câștigat 70.000 euro în prima săptămână a anului
 
București, 12 ianuarie 2015
Un bucureștean a câștigat 70.000 de euro la aparate, într-o agenție din sectorul 5. Primul premiu Megajackpot din 2016 a ajuns la bucătarul unui restaurant de lux din Capitală.
 
"Este o sumă mare și aș vrea ca mai departe să o investesc. Poate că așa a trebuit să fie, așa am simțit eu în ziua aia, să vin direct aici. Era după sărbători, nu prea apucasem să joc anul acesta. Am zis că merg la sală să iau un jackpot și uite că s-a întâmplat", a spus Vasile-Adrian Bourel, care, în ziua de 6 ianuarie, a câștigat cel de-al 54-lea Megajackpot.
 
Adrian, în vârstă de 36 de ani, este bucătar la un restaurant de lux din Capitală și spune că joacă mai mult de plăcere. Însă cu banii câștigați vrea să deschidă o mică afacere pentru soția sa. "Eu mă descurc. Sunt bucătar la un nivel destul de ridicat, sunt mulțumit. Cu banii câștigați vreau să-i fac un salon soției mele, pentru că a fost mereu coafeză. Am încercat la un moment dat să deschidem ceva într-o chirie, dar ne-a fost greu."
 
"Eu joc destul de des, de regulă la Stanleybet. Vin aici pentru câștigurile mari. Mesajul meu pentru ceilalți jucători este să continuie să-și încerce norocul."
 
Premiul Megajackpot, în valoare de 314.980,77 lei (peste 70.000 euro), a fost câștigat la agenția din Calea Rahovei, nr. 305, tot acolo unde câștigătorul a intrat în posesia valizei cu bani. La premiere, pe 11 ianuarie, au participat ambasadorul Megajackpot în România, Ion “Iron” Oncescu şi Florian Niculae, directorul Westgate Romania.
 
Despre Megajackpot
Sistemul cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate în reţea, iar valorile premiilor se cumulează la toate aparatele, generând astfel câştiguri uriaşe. Cu o valoare de pornire de 200.000 lei, Megajackpot reprezintă cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din România, fiind disponibil doar în agenţiile Stanleybet. De când a fost lansat, Megajackpot a depăşit valoarea totală a premiilor de 4 milioane euro.
Despre Stanleybet
Prezent pe piața din România încă din 2004, Grupul britanic Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele peste 360 de agenții, din aproape 100 de localități, cât și online pe www.stanleybet.ro.
 
Obiectivul Stanleybet a fost și rămâne oferirea celor mai bune servicii de pariere. În cei 12 ani de prezență în România, Stanleybet și-a dovedit profesionalismul, a diversificat în mod continuu oferta de pariuri, a câștigat încrederea clienților și a contribuit activ la evoluția pieței de pariuri românești. Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 8 state europene: Anglia, Italia, România, Germania, Belgia, Cipru, Croația și Danemarca.
 
Pentru informații suplimentare:
Cătălin Moise – Marketing Manager Stanleybet
Tel: +40749164669
Email: catalin.moise@stanleybet.ro
Website: www.stanleybet.ro / www.stanleysports.ro